06-48161585 alex@alvadela.nl

Elma den Heijer Massages

Heel af en toe heb ik last van een whiplash in mijn nek. Het is een overblijfsel van een zwaar auto-ongeluk waarin ik terecht kwam toen ik een jaar of 23 was. Prima mee te leven maar af en toe zit alles ‘op slot’. Een paar jaar geleden liet ik mijn nek behandelen door Elma en 1 behandeling was voor mij genoeg om daarna nooit meer ‘op slot’ te zitten! Vakkundig masseert Elma de knopen uit de spieren.

Terwijl ik daar op de massagetafel lag raakten we in gesprek en al snel ging het over ons werk. Elma had een website, maar meer dan een link naar een portaal waar je een afspraak kunt inplannen was het eigenlijk niet. Hierdoor miste ze een eigen touch en uitstraling van haar bedrijf.
1 plus 1 is 2 en we maakten vrij snel daarop een afspraak. Een aantal schetsen en koppen koffie later begon ik een website voor haar te ontwerpen. De samenwerking liep erg soepel en Elma wist heel goed wat ze wilde wat voor mij erg prettig was.

Ik heb haar website een moderne look gegeven met zachte tinten en mooie (stock)foto’s die er bij passen. De website navigeert soepel en toont door de fraaie animaties her en der verfrissend en speels.

Klik hieronder voor een voorbeeld:

Kleurenschema

#ff7a6b
#919191
#151d42
laatste nieuws volgen?

Volg ons op social media

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons aub weten via onderstaand formulier.

    ×
    nl_NLNederlands
    Open chat
    Chat met ons
    Hallo, wat kan ik voor je doen?