06-48161585 alex@alvadela.nl
HET PROCES STAP VOOR STAP

Een nieuwe website
Hoe gaat dat in zijn werk?

Kennismaking

DE KENNISMAKING

Een goede samenwerking begint allereerst bij een goede kennismaking.
Daarom spreken wij altijd graag eerst persoonlijk af. Dat kan bij jou op kantoor, thuis of ergens in een gezellig barretje zijn. Deze kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Aan de hand van een aantal vragen krijgen wij een beter beeld van wat jij wilt en waar je ambities liggen. Welke kleuren spreken je bijvoorbeeld aan? Wat wil je met je bedrijf en op welke manier wil je je (potentiele) klanten benaderen? Juist die persoonlijke touch, daar zijn wij naar opzoek zodat wij ook een persoonlijk ontwerp voor jou kunnen gaan maken. Of dat nu om een nieuw logo of een website gaat, dat moet uniek zijn. Net als jij.

Ontwerpproces Alvadela

HET ONTWERPPROCES

Nu wij meer over jou en je bedrijf te weten zijn gekomen kunnen we voor je aan de slag gaan. We maken een ontwerp die helemaal bij jou past en waarbij je business of brand het beste naar voren komt. Zo stemmen wij de kleuren op elkaar af in een mooi kleurenpalet, kiezen we een fraai lettertype en zorgen dat je website er niet alleen mooi maar ook gebruiksvriendelijk er uit komt te zien.

Tijdens het gehele ontwerpproces houden we je op de hoogte en stemmen we met elkaar af. Toch liever een andere kleur? Of is die ene foto toch niet mooi genoeg? Geen probleem. Wij kunnen het ontwerp gemakkelijk aanpassen totdat je helemaal tevreden bent. 100% daar gaan we voor!

Archie webdesign

HET BOUWEN VAN DE WEBSITE

Nu het ontwerp rond is gaan wij deze vertalen naar een soepele en snelle website voor jou. Je wilt natuurlijk dat je website later goed gevonden kan worden in zoekmachines en dat deze ook soepel loopt. Vanaf het moment dat wij gaan bouwen aan je website houden wij hier al rekening mee. Ook maken wij koppelingen naar je social media, bijvoorbeeld je Facebook pagina of je LinkedIn account.

Zo bouwen wij her en der slimme zoektermen in en zorgen er voor dat jouw website constant op de meest recente software versies blijft draaien. Daarnaast moet je website ook op een tablet en/of telefoon goed zichtbaar zijn dus daar kijken wij ook naar.

Archie oplevering

DE OPLEVERING EN LIVE GAAN…

Gefeliciteerd, je website is klaar! Samen met jou kiezen we een datum waarop je website online komt. Contactformulieren die op je website worden ingevuld komen keurig in je email terecht. Zo mis je niets.

Maar hier stopt het niet…. Wanneer je een website door Alvadela Design laat bouwen dan zit daar ook support bij. Wil je teksten wijzigen? Of misschien wel foto’s toevoegen? Geen probleem. Wij regelen dit kosteloos voor jou, dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Uiteraard op basis van ‘fair use policy’ (lees meer hierover in onze Algemene voorwaarden).

Maar we doen meer. Terwijl jij je bezig houdt met hele andere dingen zorgen wij er voor dat op de achtergrond je website up-to-date blijft, beveiligd tegen gevaren buitenaf, back-ups worden gemaakt en dat de boel lekker soepel blijft lopen. Eigenlijk heb je er geen omkijken meer naar, dat doen wij wel voor je. En alles voor een vast bedrag per maand, dat is het voordeel van een website van Alvadela Design!

laatste nieuws volgen?

Volg ons op social media

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons aub weten via onderstaand formulier.

    ×
    nl_NLNederlands
    Open chat
    Chat met ons
    Hallo, wat kan ik voor je doen?