06-48161585 alex@alvadela.nl

By Alex van der Laan

Welke foto is mijn favoriet? Die ene die ik morgen ga maken…

Mijzelf blijven uitdagen, iedere dag weer, dat is wat ik graag doe.  Met mijn camera wil ik de tijd vastleggen.  Daarbij is een foto slechts een instrument van een vastgelegde herinnering. Een moment waar je de ene keer met een lach naar terug denkt en de andere keer met een traan. Alleen dan is voor mij een foto geslaagd.

Gorilla

Het aanbod van  Alvadela Fotografie

Bedrijfsfotografie

Als bedrijf wil je laten zien waar je voor staat. Dit kan aan de hand van mooie zakelijke foto’s van werknemers, werkprocessen of reclamewerk. Met professionele foto’s straal je die klasse uit!

Dierenfotografie

Jouw huisdier heeft een speciaal plekje in je hart. Met een professionele en mooie fotoreportage heb je een blijvende herinnering aan je beste vriend. Of dit nu bij je thuis, in de studio of ergens op een buitenlocatie is. En samen met je dier op de foto kan uiteraard ook!

Portretfotografie

Portretfoto’s zijn meestal mooie herinneringen die je koestert. Ze hebben vaak een emotionele waarde waar je later met plezier naar terug kijkt. Zowel in studio als op locatie mogelijk.

Landschapsfotografie

Een vorm van natuurfotografie waarbij het in beeld brengen van het landschap centraal staat. Het doel is vaak te streven naar een puur natuurtafereel, gespaard van menselijke invloeden. Niet de persoon maar de natuurlijke schoonheid staat centraal. In al haar facetten. 

Productfotografie

De kwaliteit en betrouwbaarheid van je producten worden vaak beoordeeld aan de hand van de kwaliteit van je foto’s. Daarom is het altijd de moeite waard om te investeren in goede productfoto’s. 

Recente Projecten

boudoir

Ramona

Sony A7 IV

Animals

Gorillas

For Divi Inc.

Testimonials

“Alex wist een prettige sfeer te creëren tijdens de fotoshoot. Hierdoor weet je precies wat er van je verwacht wordt. De portretten geven exact de weergave van het karakter van de persoon weer.”

“De voorbereiding die je als fotograaf nodig hebt is goed uitgevoerd. De foto’s zien er goed uit. Heel mooi is het gebruik van het licht waarmee mooie accenten zijn gemaakt. een van de betere inzendingen voor deze boudoir opdracht!”

Ko

(docent NHA beroepsopleiding Fotograaf)

Onze klanten

nl_NLNederlands
Open chat
Chat met ons
Hallo, wat kan ik voor je doen?