06-48161585 alex@alvadela.nl

Naar Tamaar

Als je in een situatie terecht komt dat je wel wat hulp kunt gebruiken van een coach dan wil je natuurlijk niet op een deprimerende website terecht komen. Dan kun je beter wel wat kleur in je leven gebruiken. Zowel figuurlijk als letterlijk. Daarom is de website van gezins-, kinder-, en dierencoach Naar Tamaar erg kleurrijk en zelfs vrolijk te noemen. Door de heldere kleuren en modern lettertype navigeer je gemakkelijk door de website en vind je de hulp die voor jou nodig is.

Ook het logo heeft iets speels waarin het teken van oneindigheid wordt doorbroken in een groep van vogels die hun vrijheid tegemoet vliegen. Het gevoel van ‘voortdurend in een cirkel lopen’ kan doorbroken worden met hulp van een coach wat uiteindelijk kan resulteren in een gevoel van vrijheid.

De kleuren die ik gebruikt heb in het logo en de website heb ik weer terug laten komen in de visitekaartjes en in het intake-formulier. Op die manier ontstaat er een complete stijl met een frisse uitstraling.

Klik hieronder voor een voorbeeld:

Kleurenschema

#f8b157
#ba9bc7
#2a4153
#303030
#cb204d
laatste nieuws volgen?

Volg ons op social media

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons aub weten via onderstaand formulier.

    ×
    nl_NLNederlands
    Open chat
    Chat met ons
    Hallo, wat kan ik voor je doen?