06-48161585 alex@alvadela.nl

Hoveniersbedrijf Reilingh

Als hovenier maakt Sander prachtige ontwerpen voor tuinen, aanlegsteigers en overkappingen. Tijdens een eerste kennismakingsgeprek bij Sander en Marlous thuis raakte ik al enthousiast door de vele foto’s die hij mij liet zien. Ik vond het mooi om te zien hoe Sander zijn 3D tekeningen wist uit te voeren tot een prachtige tuin als eindresultaat. Dat wilde ik terug laten zien op zijn website! Ik vroeg Sander om foto’s van voor en na de tuinaanleg te maken en die heb ik over elkaar heen gelegd. Door middel van een slider kun je heel gemakkelijk de ontwerptekening vergelijken met het eindresultaat.

Voor de kleuren heb ik een frisse grasgroene kleur gebruikt tegenover diepzwart. Dit zijn eigenlijk vrij standaard kleuren die je wel vaker terug ziet bij hoveniersbedrijven. Dit geeft gelijk een stuk herkenning en het diepzwart zorgt er voor dat de veelal kleurrijke foto’s van bloemen en planten mooi naar voren komen.

Klik hieronder voor een voorbeeld:

Kleurenschema

#1d1c1a
#ffffff
#97c11f
laatste nieuws volgen?

Volg ons op social media

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons aub weten via onderstaand formulier.

    ×
    nl_NLNederlands
    Open chat
    Chat met ons
    Hallo, wat kan ik voor je doen?