06-48161585 alex@alvadela.nl

De Krachtbox

Dit is nou typisch een klant waarbij ik vanaf het begin aan de wieg heb gestaan. Samen met de toenmalige eigenaren bedachten we een naam voor een revolutionair concept, namelijk de eerste outdoor fitness school van Haarlem en omstreken. Na een paar bakken koffie en een prettig kennismakingsgesprek aan een eettafel ergens in Haarlem ontstond de naam ‘De Krachtbox’. Vanaf toen ging het snel, er moest een logo ontworpen worden, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en uiteraard ook een website. Ik wilde alles in 1 stijl houden ter herkenning van het product.

Voor het logo heb ik mij laten inspireren door de fraaie vintage ontwerpen uit de jaren 20/30 van de vorige eeuw. Persoonlijk houd ik van deze stijl.  Ik heb mijn ontwerp wel in een moderner jasje gestoken en dit zie je ook terug in de website: moderne, strakke lettertypes en een dynamische website in slechts een paar tinten. Het resultaat is een mooie, strakke website geworden met daarin veel bewegende onderdelen en mooie foto’s. Inmiddels is De Krachtbox in 2019 over gegaan naar eigenaar Sergio en ik hoop nog lange tijd met hem samen te mogen werken aan De Krachtbox.

Klik hieronder voor een voorbeeld:

Kleurenschema

#2f2f2f
#7a8869
#bc7549
#000000
laatste nieuws volgen?

Volg ons op social media

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons aub weten via onderstaand formulier.

    ×
    nl_NLNederlands
    Open chat
    Chat met ons
    Hallo, wat kan ik voor je doen?