06-48161585 alex@alvadela.nl

TEST TEST TEST

Het aanbod van  Alvadela Fotografie

Bedrijfsfotografie

Als bedrijf wil je laten zien waar je voor staat. Dit kan aan de hand van mooie zakelijke foto’s van werknemers, werkprocessen of reclamewerk. Met professionele foto’s straal je die klasse uit!

Dierenfotografie

Je huisdier heeft een speciaal plekje in jouw hart. Met een professionele en mooie fotoreportage heb je een blijvende herinnering aan je beste vriend. Dit kan zowel bij je thuis, in de studio als op een buitenlocatie zijn. Samen met je huisdier op de foto gaan is uiteraard ook mogelijk!

Portretfotografie

Portretfoto’s zijn meestal mooie herinneringen die je koestert. Deze portretfoto’s hebben vaak een emotionele waarde waar je later met plezier naar terugkijkt. Zowel in een studio als op locatie zijn fotoshoots mogelijk.

Landschapsfotografie

Natuurfotografie is een vorm van fotografie waarbij het landschap centraal staat. Het doel is vaak om een puur natuurtafereel te creëren, vrij van menselijke invloeden. In al zijn facetten. Niet de persoon, maar de natuurlijke schoonheid staat centraal.

Productfotografie

De kwaliteit en betrouwbaarheid van je producten wordt vaak beoordeeld aan de hand van de kwaliteit van je foto’s. Daarom is het altijd de moeite waard om te investeren in goede productfoto’s.

Dronefotografie

NIEUW! Binnenkort is het ook mogelijk om luchtfoto’s of dynamische video’s te laten maken d.m.v. een drone.

Recente Projecten

voedingsmiddelen

Product & Voeding

Sony A7 IV

ramona

Boudoir

Sony A7 IV

gorillas

Fauna

Sony A7 IV

Testimonials

“Alex wist een prettige sfeer te creëren tijdens de fotoshoot. Hierdoor weet je precies wat er van je verwacht wordt. De portretten geven exact de weergave van het karakter van de persoon weer.”

“De voorbereiding die je als fotograaf nodig hebt is goed uitgevoerd. De foto’s zien er goed uit. Heel mooi is het gebruik van het licht waarmee mooie accenten zijn gemaakt. een van de betere inzendingen voor deze boudoir opdracht!”

Ko

(docent NHA beroepsopleiding Fotograaf)

×
nl_NLNederlands
Open chat
Chat met ons
Hallo, wat kan ik voor je doen?