06-48161585 alex@alvadela.nl

 PORTFOLIO

Zij kozen voor Alvadela Design

Sport op Maat

“Wij zijn heel erg blij met Alvadela. Wij laten onze logo’s, flyers, website en nog veel meer creëren door deze topper!”

Sport op Maat BV is sinds 2012 actief als sportservice bureau. Begonnen als eenmanszaak en uiteindelijk doorgegroeid naar Sport op Maat BV. Of het nu om een sportbuurtwerk project met een maatschappelijk doel of een personal training gaat, bij Davis en zijn team is elk project of training op maat voor u ontwikkeld.

elma den heijer massages

“Alvadela zorgt ervoor dat de website goed blijft lopen zodat je er als ondernemer geen omkijken naar hebt!”

Wanneer je opzoek bent naar een ontspannen moment of je hebt al langer last van die ene ongelukkige beweging die je maakte dan ben je bij Elma den Heijer aan het juiste adres. Van ontspanning tot sportmassages, je voelt je daarna weer als herboren.

naar tamaar

“Een fijne samenwerking. Goede service, eerlijk commentaar en snelle afhandeling. Daar hou ik van.”

Je kan in een periode zitten dat een gelukkig en gezellig gezin ver te zoeken is. Het opvoeden valt zwaar en je zit er even helemaal doorheen. Naar Tamaar kan je dan helpen als gezinscoach, kindercoach en zelfs als dierencoach om jouw gezin weer terug in balans te brengen.

de krachtbox

“Alvadela komt met verrassende, leuke ontwerpen en denkt goed mee. Wijzigingen aan onze site worden altijd snel doorgevoerd”

Geen spiegels, geen tv’s, geen verwarming, geen traditionele fitnessapparatuur. Back to basic en karakter, dat is wat je nodig hebt bij De Krachtbox. De eerste en enige outdoor gym in Haarlem!

Bij De Krachtbox zijn de workouts uitdagend en goede begeleiding vanzelfsprekend. En je traint altijd in de buitenlucht, door weer en wind…

atelier Glas & loes

“Ik krijg veel enthousiaste reacties op mijn website. Deze wordt goed gevonden en levert veel goede leads op. Ik ben super enthousiast over Alvadela”

De liefde voor licht en glas, detail en kwaliteit van Loes zie je terug in haar fantastische glas in lood ontwerpen. Of je nu een raam in oude glorie wilt laten herstellen, een ‘nieuw’ vervaardigd raam in originele stijl wilt of een geheel nieuw (modern) raam wilt laten ontwerpen bij Atelier Glas & Loes in Haarlem ben je aan het juiste adres!
Loes werkt zeer vakkundig en zichtbaar met veel plezier.

yoga schaap

“Bij wijzigingen staat Alvadela snel paraat en hij voelt goed aan wat de wens van de client is”

Bij Yoga Schaap gaat het er om dat je kunt zijn zoals je bent. Je bent goed zoals je bent! Aan de hand van themalessen met yogahoudingen, spel, muziek, beweging, massage en meditatie leren de kinderen dat het leuk is om te bewegen. Zij voelen zich meer ontspannen, rustiger, krachtiger en je krijgt van yoga meer zelfvertrouwen.

hoveniersbedrijf reilingh

“Alvadela is een goede, betrouwbare webdesigner. Zeer professioneel maar zeker niet onpersoonlijk. Wij zijn superblij met Alex”

Als hovenier houdt Sander natuurlijk veel van alles wat groeit en bloeit en levert graag het complete plaatje af. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk schuren, overkappingen, buitenkamers, beschoeiingen en verlichting etc. Dat maakt Hoveniersbedrijf Reiling écht een allround bedrijf!

laatste nieuws volgen?

Volg ons op social media

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons aub weten via onderstaand formulier.

    ×
    nl_NLNederlands
    Open chat
    Chat met ons
    Hallo, wat kan ik voor je doen?